Katarzyna Klimczewska
  • O mnie
  • Współpraca
  • Sklep
  • Szkoła Jogi Nidry
  • Przepisy
  • Blog
  • Kontakt
Zaznacz stronę
Czarny ryż z bakaliami i syropem kokosowym

Czarny ryż z bakaliami i syropem kokosowym

45 minut Początkujący
Przepisy według składników:
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
+
  • + mała garstka: jagody goji/rodzynki (1)
1
  • 1 łyżeczka skrobii (ziemniaczana, z tapioki, kleistego ryżu itp.) + 1 łyżka zimnej wody, zmieszane – do zagęszczenia (1)
4
  • 4-6 łupin nasiennych kardamonu z ziarenkami (1)
B
  • Bakalie, kilka sztuk: suszone śliwki/morele/daktyle/czerwone daktyle chińskie da zao, nawywane też jujube (usuń pestki i pokrój na mniejsze części) (1)
C
  • Czarnego ryżu (1)
M
  • Mleka kokosowego (polecam Arroy D, nie chodzi mi o takie cienkie mleczko do kawy tylko gęste, aksamitne, treściwe) (1)
S
  • Siekane podprażone orzechy, podprażony sezam/gomasio, nasiona granatu, ziarna kakao, łuskane nasionka konopi jako świetne źródło białka itp. (1)
W
  • Wanilia – kilkanaście kropli esencji a najlepiej miąższ wyskrobany z 1 laski wanilii (1)
  • Wody do ugotowania ryżu (1)

Polityka Prywatności

Regulamin Sklepu

Copyright © 2025 Kasia Klimczewska. Wszystkie Prawa Zastrzezone.

  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj

Polityka Prywatności

Regulamin Sklepu

Copyright © 2025 Kasia Klimczewska. Wszystkie Prawa Zastrzezone.

  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj

Polityka Prywatności

Regulamin Sklepu

Copyright © 2025 Kasia Klimczewska. Wszystkie Prawa Zastrzezone.

  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj
×

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła?

Jeszcze bez konta? Utwórz konto